Our social:

30 Kasım 2016 Çarşamba

MEB 2017 YGS Deneme Sınavı

Yükseköğretime Geçiş Sınavı 1. Değerlendirme sınavı soruları Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde sınav hizmetlerinin yürütüldüğü Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünce yayınlandı. Milli Eğitim Bakanlığınca destekleme ve yetiştirme kursları düzenli olarak yapılmaktadır. Sorular yayınlandı, cevaplar da yayınlanınca ayrca vereceğiz.


Deneme sıanvına aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Kurslar ile ilgili olarak tüm sınıflar düzeyinde konu kavrama testleri ve değerlendirme testleri yayınlamaktadır. Destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında milyonlarca sınav MEB sitesinden indirildi. 23 Kasım ve 24 Kasım tarihlerinde iki gün sürecek ve 6 oturum halinde yapılacak sınav öncesinde TEOG denemesi yayınlanmasından sonra bugün de YGS sınavı için deneme sınavlarına başlandı.

Destekleme ve yetiştirme kursları kapsamında düzenli olarak konu kavrama testleri hem ortaokul hem de ortaöğretim düzeyinde sürekli olarak yayınlanıyor. 2017 YGS sınavı için ilk deneme sınavının soru ve cevaplarına aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.
ÖSYM sınav takviminde de belirtildiği üzere 12 Mart 2017 tarihinde yapılacak olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) için başvurular 4-8 Nisan 2017’de alınacak. Sınava dört ay kala ilk deneme sınavı soruları şu şekilde. İndirmek İçin TIKLAYINIZ

0 yorum:

Yorum Gönder